Zoek in het aanbod

Trefwoord:
Locatie:
   Harderwijk
   Hierden
   Hulshorst
   Zeewolde
   Ermelo


Prijs:

Min. perceelopervlakte:

Min. woonopervlakte:

Woningtype [+]
Aanwezigheid van [+]
Tuin [+]
Badkamer [+]
Parterre [+]
Auto mogelijkheden [+]
Algemeen [+]
zoek
 

Aagje Dekenlaan 4

3842 GX Harderwijk
Vraagprijs € 525.000,- K.K.


bekijk foto's
 
Type woning:
Vrijstaand
Categorie:
Eengezinswoning
Woonopp:
185 m2
Perceel m2:
431 m2
Wijk:
Stadsdennen
Periode:
2001-2010
Slaapkamers:
4
Badkamer:
Douche, Bad, 2e toilet, Wastafelmeubel
Tuin:
Zuid
Auto:
Garage, Eigen parkeerplaats
Opslag:
Bijkeuken
Parterre:
Slaap-/studeerkamer op de woonetage

Wat is het toch leuk om te zien hoe zorgvuldig sommige mensen omgaan met hun woning!

De huidige bewoners van deze VRIJSTAANDE woning met ruime aangebouwde GARAGE en mooi aangelegde VRIJE TUIN hebben het geheel in 2006/2007 laten bouwen en sindsdien zelf bewoond. Dat ze zuinig zijn op hun bezit blijkt niet alleen uit de bouwwijze en de kwaliteit van de gebruikte materialen, maar zeker ook uit de staat van onderhoud.
De achtertuin is een pláátje: Heel vrij en met een prima zonligging. De sproei-installatie, tuinverlichting, het houten schuurtje en een gezellig prieel maken hem helemaal compleet.
De garage is net iets groter dan standaard, waardoor er voldoende ruimte is voor zowel de auto als de fietsen; Altijd fijn!
Dit vrijstaande gezinshuis staat op een mooi royaal perceel van 431 m2. Wij komen op een woonoppervlak ca.185 m2. Naast het feit dat er 2 zonnecollectoren en 8 zonnepanelen zijn is het huis volledig geïsoleerd. Het toegekende Energielabel A is dan ook vanzelfsprekend!

U komt het huis binnen in een uitnodigende ruime hal met hardhouten open trap en een sfeervolle vide. Deze hal geeft toegang tot respectievelijk het toilet, de werk-, slaap- of studeerkamer beneden en de ruime en zonnige woonkamer. Deze laatste heeft aansluitend een mooie open keuken (in twee tinten uitgevoerd) met inbouwapparatuur. Heel praktisch is de bijkeuken met o.a. de opstelplaats voor de wasautomaat. O ja, niet te vergeten: de woonkamer is voorzien van een mooie gashaard.
Ook de overloop op de 1e etage geeft een heerlijk ruime en lichte indruk. De 4 slaapkamers op deze etage zijn allemaal lekker fris afgewerkt en prima van afmetingen. De badkamer is mooi compleet met een ligbad, mooie inloop-douchehoek met glazen deuren, wastafelmeubel en vrijhangend toilet.
De grote voorzolder op de 2e etage is eigenlijk multi-functioneel (naast de techniek is er ruimte voor hobby, berging, etc.) Ook vindt u op deze verdieping nog een leuke zolderkamer (naast de woonkamer de zesde kamer dus!)

<< Terug naar het aanbod  

Laatst bekeken

 
Villa Weiburg | Voorste Wei 77 | Harderwijk | Telefoon (0341) 421514 | info@stijkel.nl
Copyright © 2010 | Realisatie: IT-Ernity