Disclaimer


Alle rechten voorbehouden. Eigendoms- en auteursrecht van alle teksten en beelden op deze webpagina’s behoren toe aan het Makelaarskantoor Stijkel (tevens naar buiten tredend onder de naam 'Stijkel uw Makelaars') te Harderwijk of aan expliciet op de betreffende pagina vermelde auteurs en/of fotografen. Niets van deze teksten mag door derden worden gedupliceerd of hergebruikt in welke vorm dan ook zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van het Makelaarskantoor Stijkel. Door www.stijkel.nl te bezoeken gaat u als bezoeker van deze weblocatie impliciet akkoord met alle algemene bezoekersvoorwaarden van deze webpagina’s.
De website van Stijkel uw Makelaars is met veel zorg samengesteld, maar garandeert echter niet de correctheid van de informatie. De gebruiker is zich er eveneens van bewust dat de informatie kan veranderen zonder dat hij daarvan van tevoren op de hoogte wordt gebracht. Daarom kan het Makelaarskantoor Stijkel niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de site of voor het gebruik dat hiervan wordt gemaakt.

Deze website is eigendom van het Makelaarskantoor Stijkel. Geen enkele uitspraak op deze webpagina’s is bindend. Het Makelaarskantoor Stijkel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van de interpretatie van bepaalde uitspraken op deze website.


 
 
Villa Weiburg | Voorste Wei 77 | Harderwijk | Telefoon (0341) 421514 | info@stijkel.nl
Copyright © 2010 | Realisatie: IT-Ernity