Zoek in het aanbod

Trefwoord:
Locatie:
   Harderwijk
   Hierden
   Hulshorst
   Zeewolde
   Ermelo


Prijs:

Min. perceelopervlakte:

Min. woonopervlakte:

Woningtype [+]
Aanwezigheid van [+]
Tuin [+]
Badkamer [+]
Parterre [+]
Auto mogelijkheden [+]
Algemeen [+]
zoek
 

Friesegracht 9

3841GM Harderwijk
Vraagprijs € 365.000,- K.K.


bekijk foto's
 
Type woning:
Helft van dubbel
Categorie:
Eengezinswoning
Woonopp:
120 m2
Perceel m2:
310 m2
Wijk:
Aan de rand van de binnenstad
Periode:
Vooroorlogs
Slaapkamers:
3
Badkamer:
Douche, Wastafelmeubel, Toilet
Tuin:
Zuid, Terras
Opslag:
Stenen berging
Parterre:
Badgelegenheid op de woonetage

De locatie pál aan de rand van de binnenstad is fenomenaal en het perceel van 310 m² en het woonoppervlak biedt legio mogelijkheden.

FEIT IS dat de schitterende locatie aan de Friesegracht, pál aan de rand van de gezellige binnenstad helemaal waanzinnig is! Ook het riante perceel van 310 m² en het woonoppervlak van circa 120 m² bieden legio mogelijkheden bij deze vriendelijk ogende twee-onder-een kap woning.

Feit is óók dat dit pand (en dit zonder enige mooie ‘makelaarspraat’ en anders dan sommige foto’s mogelijk doen vermoeden) van onder tot boven een zéér grondige opknapbeurt en modernisering nodig heeft, zo niet een complete totaalrenovatie…!

Het pand is gebouwd voor 1900 en is niet aangesloten op de riolering. Daarnaast zijn wanden, vloeren en plafonds toe aan vervanging of verbetering. Het dak vertoont op diverse plekken lekkages waardoor ook daar de nodige herstelwerkzaamheden noodzakelijk zijn. Los van elektra, leidingwerk en afwerking van keuken en schilderwerk zal een geïnteresseerde aan een totaalrenovatie moeten denken. In onze optiek dient het pand volledig gestript te worden om vervolgens opnieuw op te bouwen en af te werken.

Wanneer je hier niet voor wegloopt en je gaat voor de plek en de ruimte dan is dit een unieke kans!

Indeling:
Begane grond: entree, lange hal met trapopgang, woonkamer-en-suite, woonkeuken met kelderkast, achterportaal met toilet, wasmachine-aansluiting, wastafelmeubel en inloopdouche.
1e etage: grote overloop, 3 prima slaapkamers qua afmetingen en veel inbouwkasten.
2e etage: via een eenvoudig vast trapje te bereiken zolder. Deze etage biedt tal van mogelijkheden voor meerdere slaapkamers maar zal eerst grondig verbeterd moeten worden qua vloer en dak. Door het plaatsen van een goede vaste trap zal het woonoppervlak aanzienlijk vergroot kunnen worden. Thans is deze oppervlakte niet mee genomen in de berekening van het huidige woonoppervlak.

<< Terug naar het aanbod  

Laatst bekeken

 
Villa Weiburg | Voorste Wei 77 | Harderwijk | Telefoon (0341) 421514 | info@stijkel.nl
Copyright © 2010 | Realisatie: IT-Ernity