Zoek in het aanbod

Trefwoord:
Locatie:
   Harderwijk
   Hierden
   Hulshorst
   Zeewolde
   Ermelo


Prijs:

Min. perceelopervlakte:

Min. woonopervlakte:

Woningtype [+]
Aanwezigheid van [+]
Tuin [+]
Badkamer [+]
Parterre [+]
Auto mogelijkheden [+]
Algemeen [+]
zoek
 

Korte Kerkstraat 10

3841 CK Harderwijk
Vraagprijs € 698.000,- K.K.


bekijk foto's
 
Type woning:
Appartement
Categorie:
Beneden + bovenwoning
Woonopp:
237 m2
Wijk:
Binnenstad
Periode:
2001-2010
Slaapkamers:
4
Badkamer:
Douche, Whirlpoolbad, 2e toilet, 2 badkamers, Sauna
Tuin:
Zuid-Oost, Dakterras
Opslag:
Bijkeuken, Inpandige berging
Parterre:
Slaap-/studeerkamer op de woonetage, Badgelegenheid op de woonetage

Royaal, heerlijk rustig en ‘kasteel-achtig’ wonen, hartje binnenstad in de beschutting van de historische Grote Kerk!

Bijzonder ruim en schitterend afgewerkt woongenoegen, verdeeld over de parterre, 1e en 2e etage met een fantastisch -vrij gelegen- dakterras van maar liefst 70 m²! Het appartement is in 2002 deels gerestaureerd, maar eigenlijk grotendeels nieuw gebouwd met gebruikmaking van luxe en solide materialen en sindsdien zorgvuldig bewoond!

De ligging op zich is al bijzonder aan de Korte Kerkstraat: Letterlijk in de beschutting van de monumentale Grote Kerk maar (óók letterlijk) op een steenworp afstand van de drukste winkelstraat van Harderwijk. Door de beschutte ligging van het dakterras merkt u ook buiten echter niets van al die activiteit!

Heel aantrekkelijk is natuurlijk ook dat er een grote berging is op de begane grond, welke ook van buiten af bereikbaar is. De afmetingen daarvan zijn zodanig dat bijvoorbeeld stalling van een motor geen enkel probleem oplevert.

In deze brochure gaan we u niet vermoeien met allerlei superlatieven. Dat heeft hier geen zin.
We proberen u op dit moment slechts een eerste indruk te geven, maar -eerlijk is eerlijk- alleen een bezichtiging ter plaatse geeft een goede beleving!

Over de woning:

De parterre biedt u een ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping en een inpandige berging van bijna 9 m², welke van buiten af bereikbaar is.


De eerdergenoemde trap leidt naar een zeer royale ontvangsthal op de 1e etage. De deuren in deze hal geven achtereenvolgens toegang tot het luxe uitgevoerde toilet, de praktische bijkeuken en een enorme woonkeuken van ca. 24 m² met veel apparatuur en een lekker groot werkblad. De keuken beschikt daarnaast over een eigen (inloop-)voorraadkast. De scheiding tussen hal en keuken wordt overigens gevormd door een fraaie dubbele glazen deur.
Vanuit de hal loopt u door zo’n zelfde deur de living in. Deze ruimte heeft een oppervlakte van zo’n 40 m² en staat in open verbinding met de ‘bibliotheek/herenkamer/bridgekamer/studeer-hoek’ van globaal 13 m².
De scheiding tussen wonen en slapen/baden/ontspannen wordt gevormd door een soort tussenportaal. De slaapkamer (op dezelfde etage dus) mag zonder overdrijven worden aangeduid als ‘masterbedroom’ met zijn globale maten van 4 x 5,5 meter, de uiterst praktische walk-in closet (13,5 m²) en de gigantische bad- en relaxruimte met o.a. een groot whirlpoolbad, een douche-hoek, 2 wastafels, een toilet en een sauna.

Bijna vergeten te melden: het fantastische dakterras is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken en de slaapkamer bereikbaar.

Maar… het huis heeft nog meer!

In het genoemde tussenportaal leidt een trap naar de 2e etage.
Ook hier is alles groot: de slaapkamer, die nu in gebruik is als kantoor/hobbykamer heeft globaal een oppervlakte van maar liefst ruim 36 m². Het zal u duidelijk zijn dat eventueel splitsing van deze kamer extra mogelijkheden biedt. Er is vanuit deze kamer een directe verbinding met de 2e badkamer. Deze badkamer is eveneens bereikbaar vanuit de (momenteel) 3e slaapkamer en is uitgevoerd met een douche, een toilet en een wastafel.
Daarnaast beschikt deze etage over een enorme andere ruimte van zo’n 28 m² en met een imposante nokhoogte. Dit vertrek is momenteel ingericht als fitnessruimte, maar door zijn maatvoering kunt u daar met enige fantasie van-alles-en-nog-wat mee doen…
Rest ons toch nog even melding te maken van twee geweldige bergingen op deze verdieping (in totaal berekenden wij naast de berging op de parterre, de walk-in closet op de 1e etage en de fitnesskamer op de 2e verdieping een praktisch vloeroppervlak aan overige inpandige berging van maar liefst 22 m²).

U begrijpt het al: dit is niet zomaar een bovenwoning. De afwerking van het geheel is uiteraard passend bij een dergelijk object.

Wij kwamen op een woonoppervlakte van zo’n 237 m² en een globale inhoud van pakweg 900 m3.
Aan inpandige berging berekenden wij in totaal ca. 72 m², terwijl de zgn. gebouwgebonden buitenruimte (het dakterras) ongeveer 70 m² groot is.
Gezien het karakter van dit object is het echter bijna onmogelijk om de maten tot op de centimeter nauwkeurig te bepalen. Vandaar dat u in het voorgaande zeer regelmatig woorden als ‘globaal’ en ‘ca.’ bent tegengekomen.

Bij interesse maken we graag een afspraak voor een live-bezichtiging!


<< Terug naar het aanbod  

Laatst bekeken

 
Villa Weiburg | Voorste Wei 77 | Harderwijk | Telefoon (0341) 421514 | info@stijkel.nl
Copyright © 2010 | Realisatie: IT-Ernity