Zoek in het aanbod

Trefwoord:
Locatie:
   Harderwijk
   Hierden
   Hulshorst
   Zeewolde
   Ermelo


Prijs:

Min. perceelopervlakte:

Min. woonopervlakte:

Woningtype [+]
Aanwezigheid van [+]
Tuin [+]
Badkamer [+]
Parterre [+]
Auto mogelijkheden [+]
Algemeen [+]
zoek
 

Roland Holstlaan 11

3842 BN Harderwijk
Vraagprijs € 425.000,- K.K.

Verkocht onder voorbehoud

bekijk foto's
 
Type woning:
Hoekwoning
Categorie:
Eengezinswoning
Woonopp:
135 m2
Perceel m2:
280 m2
Wijk:
Stadsdennen
Periode:
1961-1970
Slaapkamers:
4
Badkamer:
Douche, 2e toilet, Wastafelmeubel, Vloerverwarming in badkamer
Tuin:
Oost
Auto:
Garage, Parkeren op eigen terrein mogelijk
Opslag:
Veranda

Dit is weer zo’n huis waar de ogen van een makelaar van gaan glimmen…

 Dit is een huis waar de ogen van een makelaar van gaan glimmen….

De huidige eigenaren kochten het pand 3 jaar geleden in een ‘gedateerde’ staat van afwerking. Nu staat er een fantastisch modern huis wat van onder tot boven is opgeknapt en gemoderniseerd!

De woning is over de volle breedte uitgebouwd waardoor er een royaal woonoppervlak is ontstaan van ca. 135 m². In de uitbouw is een juweel van een keuken geplaatst met een fraaie lichtstraat in het plafond voor extra daglicht toetreding. Verder is er door deze uitbouw ruimte ontstaan voor een praktische bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en is de garage nu ‘binnendoor’ bereikbaar geworden.

Ook de badkamer en het toilet zijn compleet vernieuwd en voldoen helemaal aan de eisen van deze tijd. Daarnaast zijn alle wanden, plafonds en vloeren nieuw afgewerkt, zijn er fraaie plinten geplaatst en is al het schakelmateriaal vervangen. Ook de meterkast, de c.v.-ketel en bijna alle ramen zijn vernieuwd. De tuin? Uiteraard ook helemaal nieuw aangelegd en men heeft daar ook nog eens een sfeervolle veranda gebouwd. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het is aangepakt in dit huis! Dus heb je ‘2 linker handen’ of gewoonweg geen zin in grote verbouwingen?

Zonder enige mooie ‘makelaarspraat’ kunnen we over dit huis zeggen dat het een kwestie is van: “Inpakken en verhuizen maar!”

De woning is gelegen in een rustig gedeelte van de wijk Stadsdennen en vanuit de woonkamer kijk je lekker royaal weg. Het wijk-winkelcentrum, diverse scholen en sportaccommodaties zijn op korte afstand te bereiken. Het pand staat op een ruim perceel van 280 m², is oorspronkelijk gebouwd in 1969 maar sinds 2018 dus compleet onder handen genomen en beschikt nu over een energielabel B.

 

Begane grond: entree, toilet met fonteintje, meterkast, trapopgang, trapkast, woonkamer met riante en luxe uitgevoerde keuken, bijkeuken met ‘binnendoor’ naar de garage. De begane grond beschikt verder over comfortabele vloerverwarming.

1e etage: overloop, 3 slaapkamers, fris afgewerkte badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, 2e toilet en brede wastafel in meubel

2e etage: voorzolder met grote bergruimte, mooie 4e slaapkamer met dakraam en inbouwkast

 


<< Terug naar het aanbod  
Villa Weiburg | Voorste Wei 77 | Harderwijk | Telefoon (0341) 421514 | info@stijkel.nl
Copyright © 2010 | Realisatie: IT-Ernity