Zoek in het aanbod

Trefwoord:
Locatie:
   Harderwijk
   Hierden
   Hulshorst
   Zeewolde
   Ermelo


Prijs:

Min. perceelopervlakte:

Min. woonopervlakte:

Woningtype [+]
Aanwezigheid van [+]
Tuin [+]
Badkamer [+]
Parterre [+]
Auto mogelijkheden [+]
Algemeen [+]
zoek
 

Roos en Doornhof 3

3844 DJ Harderwijk
Vraagprijs € 245.000,- K.K.

Verkocht

bekijk foto's
 
Type woning:
Appartement
Categorie:
Appartement met tuin
Woonopp:
77 m2
Wijk:
Aan de rand van de binnenstad
Periode:
1981-1990
Slaapkamers:
1
Badkamer:
Bad, Toilet
Tuin:
Zuid, Terras
Opslag:
Tuinhuisje, Inpandige berging

Op een fantastische locatie op loopafstand van het gezellige stadscentrum ligt dit waanzinnig leuke appartement met tuin op het zuiden!

Op een fantastische locatie op loopafstand van het gezellige stadscentrum ligt dit waanzinnig leuke appartement met tuin op het zuiden! Daarnaast kun je de auto ‘voor de deur’ parkeren wat het wonen nóg comfortabeler maakt. Sinds de aankoop in 2012 heeft de huidige eigenaar het huis compleet gemoderniseerd en opgeknapt. Zo zijn de muren en het plafond strak gestuukt, ligt er in de hal en de keuken een fraaie leistenen vloer en is de woonkamer voorzien van een parketvloer (Eiken) en is er een sfeervolle houtkachel geplaatst. Verder is de keuken vernieuwd en o.a. voorzien van een stoer gasfornuis met oven, uiteraard een vaatwasser, een Composiet werkblad en een praktisch werkblok. Maar ook de badkamer en het toilet zijn helemaal aangepakt, vernieuwd en in frisse en moderne kleurstellingen afgewerkt. Daarnaast is de meterkast vervangen en uitgebreid en hangt er sinds 2019 ook nog eens een splinternieuwe c.v.-ketel!

 

Het huis betreft een 2-kamerappartement met inpandige hobbyruimte en berging. Van de inpandige hobbyruimte is desgewenst en vrij eenvoudig een 2e slaapkamer te maken. De woning maakt onderdeel uit van een kleinschalig complex wat gebouwd is in 1981. De Vereniging van Eigenaren functioneert goed en er wordt gereserveerd voor toekomstig onderhoud. De bijdrage voor de VVE bedraagt € 170,53 per maand. Wij berekenden een basis woonfunctie van 77 m² en een globale inhoud van 283 m³. Aan de woning is het energielabel B toegekend.

 

Alles begane grond:

entree, hal met meterkast en c.v.-kast, mooie woonkamer met gezellige houtkachel, toegang tot de tuin, keuken met mooi en diep aanrechtblad c.q. werkruimte, slaapkamer met toegang tot de vernieuwde badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel, designradiator en mechanische ventilatie, tussenportaal met royaal afzonderlijk toilet met fonteintje, hobby-ruimte c.q. werkkamer waar desgewenst een 2e slaapkamer van gemaakt kan worden, inpandige berging met wasmachine-aansluiting                  

<< Terug naar het aanbod  
Villa Weiburg | Voorste Wei 77 | Harderwijk | Telefoon (0341) 421514 | info@stijkel.nl
Copyright © 2010 | Realisatie: IT-Ernity