Zoek in het aanbod

Trefwoord:
Locatie:
   Harderwijk
   Hierden
   Hulshorst
   Zeewolde
   Ermelo


Prijs:

Min. perceelopervlakte:

Min. woonopervlakte:

Woningtype [+]
Aanwezigheid van [+]
Tuin [+]
Badkamer [+]
Parterre [+]
Auto mogelijkheden [+]
Algemeen [+]
zoek
 

Stationslaan 119-5

3844 GC Harderwijk
Vraagprijs € 345.000,- K.K.

Verkocht

bekijk foto's
 
Type woning:
Appartement
Categorie:
Appartement op de verdieping
Woonopp:
95 m2
Wijk:
Plan Friesegracht
Periode:
2001-2010
Slaapkamers:
2
Badkamer:
Douche, 2e toilet
Tuin:
Oost, Zuid-Oost, Balkon
Auto:
Eigen parkeerplaats, Parkeerplaats in kelder
Opslag:
Extra berging, Inpandige berging
Parterre:
Slaap-/studeerkamer op de woonetage, Badgelegenheid op de woonetage

Een prachtig appartement met een mooi royaal balkon gelegen op loopafstand van de historische binnenstad van Harderwijk.

Dit EXCLUSIEVE 3 KAMER-APPARTEMENT met mooi ROYAAL BALKON ligt op een unieke locatie aan de statige Stationslaan, op loopafstand van het historische stadscentrum van Harderwijk.

De woning maakt onderdeel uit van een appartementencomplex wat is gebouwd in 2006 en bestaat uit 16 appartementen. Er zijn 4 bouwlagen met elk 4 appartementen. Hierdoor deelt u uw etage enkel met 3 andere bewoners hetgeen het veiligheidsgevoel ten goede komt en eventuele overlast zoveel mogelijk beperkt. Uiteraard is er een lift aanwezig en zijn alle woningen voorzien van een videofooninstallatie zodat u vooraf kunt zien aan wie u toegang verschaft tot het gebouw.
Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats en een afzonderlijke (fietsen)berging in het afgesloten souterrain van het naastgelegen gebouw.

De ligging van het gebouw is meer dan fantastisch: Binnen enkele minuten lopen bereikt u niet alleen de oude binnenstad met tal van gezellige terrassen en goede restaurants maar ook het Wolderwijd en de vernieuwde haven met prachtige wandelpromenade.

Met een woonoppervlak van ca. 95 m² en een overdekt balkon van ca. 11 m² een wáár woongenot!

Indeling:

Alles 1e etage:
Entree, hal, toilet met fonteintje, inpandige berging met ketel opstelplaats en uitstortgootsteen, grote slaapkamer van ca. 16 m² met fraaie schuifkastenwand, slaap-, werk- of hobbykamer van ca. 5,5 m², badkamer met douchehoek, wastafel, 2e toilet en wasmachine-aansluiting, woonkamer met veel raampartijen en openslaande deuren naar het balkon terras, licht afgewerkte half-open keuken met inbouwapparatuur.

<< Terug naar het aanbod  
Villa Weiburg | Voorste Wei 77 | Harderwijk | Telefoon (0341) 421514 | info@stijkel.nl
Copyright © 2010 | Realisatie: IT-Ernity