Zoek in het aanbod

Trefwoord:
Locatie:
   Harderwijk
   Hierden
   Hulshorst
   Zeewolde
   Ermelo


Prijs:

Min. perceelopervlakte:

Min. woonopervlakte:

Woningtype [+]
Aanwezigheid van [+]
Tuin [+]
Badkamer [+]
Parterre [+]
Auto mogelijkheden [+]
Algemeen [+]
zoek
 

Tabaksweg 12

3848BW Harderwijk
Vraagprijs € 0,- Prijs op aanvraag

Verkocht

bekijk foto's
 
Type woning:
Vrijstaand
Woonopp:
251 m2
Perceel m2:
1080 m2
Wijk:
Frankrijk
Periode:
1981-1990
Slaapkamers:
5
Badkamer:
Douche, Bad, 2e toilet, Wastafelmeubel, 2 badkamers
Tuin:
Zuid-Oost, Balkon, Tuin rondom
Auto:
Garage, Parkeren op eigen terrein mogelijk
Parterre:
Slaap-/studeerkamer op de woonetage

Fraai, fors verbouwd landhuis met woonkeuken en nog veel meer!

Aan de prachtige Tabaksweg met zijn landelijke uitstraling ligt dit fraaie, fors verbouwde LANDHUIS met WOONKEUKEN, bijkeuken, werk-, hobby of praktijkruimte en grote (voormalig) garage. Met een riant woonoppervlak van ca. 251 m² in combinatie met het royale perceel van 1.080 m² zijn ruimte, rust en privacy enkele steekwoorden die passen bij dit fantastische familiehuis.

Nadat de eigenaren het pand in bezit hebben gekregen heeft er in 2002 een rigoureuze verbouwing plaatsgevonden. Daarbij is er vrijwel een compleet huis bij aan gekomen! Zo is de woonkeuken toen gerealiseerd en is de praktische werk-, hobby- annex praktijkruimte (met kap ten behoeven van een extra slaapkamer op de 1e etage) aangebouwd. Na deze verbouwingen is het pand intern volledig gemoderniseerd en strak en modern afgewerkt.

Vervolgens hebben de huidige eigenaren het geheel met veel zorg en aandacht onderhouden en bewoond.

Nu is het moment aangebroken voor een volgende stap in hun woon carrière en mogen wij het huis te koop aanbieden. Dit doen wij met het grootste plezier want een huis als dit is uniek in velerlei opzichten.

Wij zullen proberen u een beeld te geven van onze indruk over het huis maar meer dan graag laten wij u het geheel ‘live’ zien. Op die manier kunt u uit eigen ervaring en beleving ontdekken of dit huis uw nieuwe ‘thuis’ kan worden en u net zo enthousiast bent als wij!

Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Bij binnenkomst in de royale hal met toilet, trappartij en vide vallen direct de mooie (gezoet) leistenen vloer met vloerverwarming, de licht afgewerkte wanden en het strak gestuukte plafond op. De fraaie (op maat gemaakte) garderobekasten zorgen voor een nette en rustige entree met een serene uitstraling.

In 2012 en in 2017 is een groot gedeelte van de begane grond intern opnieuw afgewerkt. Zo is de ruime woonkamer met aansluitende televisie- of speelhoek (samen zo’n 60 m² groot!) voorzien van een prachtige rustiek eiken vloer, fraaie (vaste) wandmeubels en een sfeervolle gashaard.

Vanuit deze ruimte is de woonkeuken van 36 m² te bereiken. Deze is lekker licht door de vele raampartijen en de openslaande deuren naar het terras (met elektrisch bedienbaar zonnescherm) op het zuiden! De keukeninrichting heeft in 2013 een complete renovatie gekregen. De strakke lichte kasten in combinatie met het donkere natuurstenen aanrechtblad zorgen in combinatie met de prachtige servieskast voor een strakke en moderne uitstraling van het geheel. De keuken is opgebouwd in een praktische U-vorm waardoor er veel werkruimte aanwezig is.
Door de gigantische afmetingen van deze ruimte is het plaatsen van een grote 10 persoons eethoek geen enkel probleem! Deze ‘smaakvolle’ keuken is bij uitstek het centrale ontmoetingspunt van het huis. Menigeen ‘ploft’ hier neer om zijn of haar dag te bespreken en te genieten in allerlei opzichten. De praktische bijkeuken biedt ruimte aan de wasmachine, droger, c.v.-ketel en een uitstortgootsteen. Daarnaast zijn er diverse kasten voor het opbergen van bijvoorbeeld het wasmiddel, schoenen en overige spullen.

Vanuit de hal bevindt zich aan de rechterzijde het aangebouwde kantoor-, werk- of praktijkgedeelte. Hierdoor kunnen uw cliënten zonder het hele huis door te moeten op eenvoudige wijze deze ruimte betreden. Los van werken aan huis is deze ruimte natuurlijk voor meerdere doeleinden geschikt. Zo valt te denken aan een speelkamer of chill-ruimte voor de jeugd maar ook slapen behoort tot de mogelijkheden en ook hobby’s kunnen hier op een grandioze wijze worden uitgevoerd. Daarnaast is via deze ruimte de (voormalige) garage ‘binnendoor’ te bereiken.

Via de trappartij in de hal bereiken we de overloop op de 1e etage. Ook deze verdieping is grondig onder handen genomen in 2017 en eveneens voorzien van rustiek eiken vloer welke doorloopt in alle vertrekken. Deze overloop is overigens zó indrukwekkend groot dat menig hoteleigenaar er jaloers van zou worden… In totaal zijn er maar liefst 5(!) stuk voor stuk royale slaapkamers te vinden. Bijna alle slaapkamers zijn voorzien van op maat gemaakte (inloop)kasten, paneeldeuren en fraaie wand- en plafondafwerkingen. Verder zijn er 2 badkamers te vinden waarvan de meest royale zeer compleet is uitgevoerd en waar gebruik is gemaakt van prachtige materialen en tegelwerk.

In 2017 heeft men tevens praktisch alle lichtbronnen voorzien van LED verlichting en is bijna al het schakelmateriaal vernieuwd. Deze investering zal er dan ook zeker aan bijdragen dat de maandelijkse elektra kosten sterk gereduceerd zullen worden!

Dan de tuin: deze is omsloten door strakke hagen en voorzien van diverse terrassen. In het gazon bevindt zich een beregeningsinstallatie en het gras wordt regelmatig gemaaid door de instelbare ‘robotmaaier’. Daarnaast is er nog een stenen schuur en een hondenkennel aanwezig. Door de grootte van het perceel en de ligging van het huis is er zowel voor, achter als aan de zijkant van het huis voldoende ruimte zodat u altijd een plek in de schaduw of zon kunt vinden!

Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1990 maar bij de verbouwing in 2002 vrijwel compleet vernieuwd. Zo zijn de dakpannen destijds vernieuwd en is er op het gebied van isolatievoorzieningen voldaan aan de eisen welke daar destijds aan gesteld werden. Aan de woning is het energielabel B toegekend.

De ligging, de ruimte en het hoge afwerkingniveau maken dit huis uniek. Meer dan graag laten wij het geheel daarom ‘live’ aan u zien. Nodigt u ons uit?

<< Terug naar het aanbod  
Villa Weiburg | Voorste Wei 77 | Harderwijk | Telefoon (0341) 421514 | info@stijkel.nl
Copyright © 2010 | Realisatie: IT-Ernity