Zoek in het aanbod

Trefwoord:
Locatie:
   Harderwijk
   Hierden
   Hulshorst
   Zeewolde
   Ermelo


Prijs:

Min. perceelopervlakte:

Min. woonopervlakte:

Woningtype [+]
Aanwezigheid van [+]
Tuin [+]
Badkamer [+]
Parterre [+]
Auto mogelijkheden [+]
Algemeen [+]
zoek
 

Van Goorswegje 1

3849 MD Harderwijk
Vraagprijs € 795.000,- K.K.


bekijk foto's
 
Type woning:
Vrijstaand
Categorie:
Boerderij
Woonopp:
193 m2
Wijk:
Frankrijk
Periode:
Vooroorlogs
Slaapkamers:
4
Badkamer:
Douche, Whirlpoolbad, Wastafelmeubel
Tuin:
Noord-West
Auto:
Parkeren op eigen terrein mogelijk, Garage voor meerdere auto's, Parkeergelegenheid voor meerdere auto's
Opslag:
Veranda
Parterre:
Badgelegenheid op de woonetage

De ideale combinatie van landelijk wonen, veel ruimte, kantoor/bedrijf aan huis, bed- and breakfast, paarden of bedenk het maar!

Op de grens van stedelijk en agrarisch gebied ligt op een perceel van 4.070 m2 deze fraaie rietgedekte woonboerderij. Verkoop met enkele duizenden vierkante meters minder achterterrein is mogelijk. Het perceel biedt naast de woning ruimte voor een vrijstaand kantoorgebouw (opp. ca. 42 m2 met verdieping), een enorme schuur met 2 paardenboxen (opp. circa 260 m2), een ‘bakhuus’ en een prachtige koi-vijver.

Mede door de bijgebouwen een object dat geschikt is voor allerlei doelgroepen...

Het voorste deel van het terrein is fraai aangelegd als siertuin, het achterste deel wordt gevormd door een weilandje met wat fruitbomen. Het Van Goorswegje eindigt bij dit perceel, dus er is geen sprake van langsrijdend verkeer. Maximale privacy is dus gewaarborgd!

Het oorspronkelijk bouwjaar van de woning is 1918. De grootste verbouwing van de laatste tijd is de uitbouw van het huis. Die vond plaats in 2002. Op dat moment is ook de indeling van het huis behoorlijk gewijzigd. Sindsdien is het woonoppervlak zo’n 193 m2 en de inhoud bedraagt ca. 700 m3.

In 2000 is het vrijstaande kantoor gebouwd met daarvoor een ruime veranda. Dit pand is uiteraard uitgevoerd met een eigen c.v.-installatie, thermische isolatie, ruim toilet, spouwmuren en een volwaardige verdieping.

De grote schuur heeft als afmetingen 31,4 x 8,4 en beschikt ook over een zolder boven het gehele pand. Ook deze schuur is gebouwd in spouw.

Het bakhuus tot slot is ooit uitgebouwd en zou heel geschikt zijn als eenvoudige huisvesting voor één persoon.

De diverse indelingen:

De woning:
De ‘officiële’ voordeur bevindt zich in de zijgevel. Hier komt u in de hal met toilet, de zeer praktische bijkeuken met wasmachine-aansluiting en een achterdeur naar de tuin en de trapopgang naar de verdieping.
Vanuit deze hal is tevens het woon- en kookgedeelte te bereiken. Als eerste komt u de min of meer open keuken tegen. Deze is fris afgewerkt en beschikt over een natuurstenen werkblad en allerlei inbouwapparatuur. De keuken biedt overigens ook toegang tot een ideale (flinke) provisieruimte!
Het eet- en zitgedeelte is opgedeeld in twee afzonderlijke ruimten.
De royale en sfeervolle eetkamer met open haard en een aangrenzende studeer-, computer-of speelhoek (gezamenlijk oppervlak ca. 34 m2) bevinden zich ‘naast’ de keuken in het ‘oude’ gedeelte van het huis. Via een aantal traptreden naar beneden is het nieuwe, aangebouwde gedeelte van de woning te bereiken. Hier komt u in een riante woonkamer van zo’n 30 m². Deze woonkamer beschikt over een mooie gashaard en openslaande deuren naar het terras. Het uitzicht vanuit deze woonkamer over de fraai aangelegde achtertuin is fenomenaal….
Verder is vanuit de eerder genoemde hal de badkamer bereikbaar. Deze badkamer is mooi royaal van afmetingen en beschikt over een whirlpool-bad, een grote inloopdouche en 2 wastafels.
Op de 1e etage zijn 4 slaapkamers te vinden. Met name de gigantische (iets lager gelegen) slaapkamer in de uitbouw is heel bijzonder...

Het kantoor:
Voor het kantoor is een grote veranda. U komt daar het pand binnen.
De hal heeft een open trap naar de verdieping en er is een ruim toilet. De achtergelegen kantoorruimte meet ca. 5,5 x 6,4 meter en heeft ook openslaande deuren met zicht op de tuin en de vijver.
De zolder bestaat uit één grote ruimte en kan naar behoeven worden ingedeeld.

De schuur:
Is in feite een rechthoekig gebouw van 31,4 x 8,4 meter, is onderverdeeld in enkele vertrekken en een tweetal paardenboxen.

Het perceel:
Heeft een totale oppervlakte van 4.070 m2.
Mocht u echter genoeg hebben aan zo’n 2.000 m2, dan kan dat ook! Het achterste deel wordt dan niet mee verkocht. De keuze is aan u...

Vraagprijs voor het geheel: € 795.000,-- k.k.

Vraagprijs met ca. 2.000 m²: € 749.000,-- k.k


<< Terug naar het aanbod  

Laatst bekeken

 
Villa Weiburg | Voorste Wei 77 | Harderwijk | Telefoon (0341) 421514 | info@stijkel.nl
Copyright © 2010 | Realisatie: IT-Ernity